Розділ

НЕРУХОМІСТЬ

Питання

Як дізнатися, яким нерухомим майном я володію або дізнатися про власника нерухомого майна?

Відповідь

Звернутися до Центру адміністративних послуг м. Мерефа або на веб-портал Мін’юстута отримати Інформацію з Державного реєстру прав.
Відповідно до п 4. Порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно затвердженому постановою Кабінету Міністрів України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 25 грудня 2015 № 1127, інформація з Державного реєстру прав містить актуальні на дату та час її надання відомості про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження, наявні в ньому, а також відомості з Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна та Державного реєстру іпотек, які є архівною складовою частиною Державного реєстру прав, або відомості про відсутність зареєстрованих речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
Інформація з Державного реєстру прав за бажанням особи, яка отримує таку інформацію, може містити, крім відомостей про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження, відомості про виникнення, перехід та припинення права власності та інших речових прав на нерухоме майно, обтяження таких прав щодо запитуваного суб’єкта або об’єкта нерухомого майна, а також про внесені зміни до відповідних записів Державного реєстру прав та реєстрів у хронологічному порядку.

Вкладення

Створено о 15.07.2019 11:22 користувачем Системний обліковий запис
Останні зміни внесено о 15.07.2019 11:22. Автор: Системний обліковий запис
Центр надання адміністративних послуг Мереф’янської громади
адреса: Харківська обл., м. Мерефа, вул. Культури, 2б
Веб-сайт ЦНАП: cnap.merefaotg.gov.ua
Facebook: Наша група Телефон: (057) 748-45-45 E-mail: cnap.merefa@ukr.net